Στην κορυφαία 20άδα των αθλητών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της STOIXIMAN.GR Basket League βρίσκεται πλέον ο Αντώνης Φώτσης που αγωνίστηκε για 338η φορά στη λίγκα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods «έπιασε» στην 20ή θέση τον Σωτήρη Νικολαΐδη.

 

Οι 25 ασιστ που μοίρασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση των «πρασίνων» αλλά και η τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Από 25 ασιστ είχαν ακόμα ο Ολυμπιακός και ο Άρης στις νίκες τους επί του Κόροιβου και του Λαυρίου αντίστοιχα. Η καλύτερη επίδοση του Παναθηναϊκού αλλά και του πρωταθλήματος είναι οι 30 κόντρα στον Κόροιβο στον πρώτο γύρο.

 

Επίσης τα 14 εύστοχα τρίποντα που είχε ο Παναθηναϊκός Superfoods είναι η δεύτερη καλύτερη φετινή του επίδοση. Οι «πράσινοι» είχαν 15 εύστοχα στη νίκη επί του Ρεθύμνου Cretan Kings.

 

* Ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίστηκε για 281η φορά στην STOIXIMAN.GR Basket League και μπήκε στο Top-50 των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Περικλή Δορκοφίκη.

Ωστόσο ο διεθνής σέντερ έμεινε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα δίχως πόντο και δίχως ριμπάουντ.

 

* Ο Αντώνης Φώτσης ξεπέρασε τους 2.400 πόντους στο πρωτάθλημα. Με τους εννέα που σημείωσε απέναντι στη Δόξα έφτασε τους 2.404.

 

* Ο Νικ Καλάθης με τις τέσσερις ασιστ που μοίρασε έγινε ο πρώτος παίκτης στη φετινή σεζόν που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό έχοντας πλέον 100 τελικές πάσες.

 

* Ο Κένι Γκάμπριελ στην πιο παραγωγική του βραδιά με τα χρώματα του Παναπθηναϊκού Superfoods στο πρωτάθλημα, ξεπέρασε τα 200 αμυντικά ριμπάουντ στην STOIXIMAN.GR Basket League έχοντας πλέον 201 ενώ ξεπέρασε και τις 100 προσπάθειες για σουτ τριών πόντων.

 

* Ο Σάνον Σκοτ με τις έξι ασιστ που μοίρασε ισοφάρισε την καλύτερη προσωπική του εμφάνιση με τους νησιώτες στη λίγκα.