Την καλύτερη από τις 27 εμφανίσεις του στη Stoiximan.gr Basket League πραγματοποίησε ο Μιχάλης Λούντζης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε ρεκόρ καριέρας με 17 πόντους αφού το προηγούμενο του ήταν εκείνο των 11 πόντων που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό Superfoods κόντρα στη νυν ομάδα του, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της σεζόν 2014-15.

 

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του στη σεζόν είχε συνολικά 15 πόντους.

 

*Ο Μάρκο Τέγιτς ήταν από τους κορυφαίους των νικητών και μεταξύ άλλων είχε τρεις τάπες με τις οποίες ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση της φετινής Stoiximan.gr Basket League. Την ίδια σημείωσαν στις προηγούμενες αγωνιστικές ο Μάρβιν Τζόουνς (δύο φορές), ο Σον Έβανς, ο Κιθ Μπένσον και ο Άαρον Ράουντρι.

 

*Ο Κώστας Βασιλειάδης συνέχισε την παράδοση που τον θέλει νικητή κόντρα στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, τον ΠΑΟΚ. Μετράει πλέον τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τρεις διαφορετικές ομάδες.

 

Ο διεθνής φόργουορντ με τους οχτώ πόντους του έφτασε τους 2.590 και έφτασε στην 39η θέση των σκόρερ της Stoiximan.gr Basket League τον Γιάννη Μπουρούση.

 

Ακόμη και πέραν των οχτώ πόντων του, σημείωσε τις κορυφαίες φετινές επιδόσεις του με τέσσερα ριμπάουντ και τρεις ασίστ.

 

*13 δευτερόλεπτα έμεινε στο παρκέ ο Φίλιππος Καλογιαννίδης όμως με αυτά πραγματοποίησε την 50ή εμφάνιση του στην κατηγορία. Το ντεμπούτο του το έκανε στις 20 Φεβρουαρίου 2011 ως παίκτης του Αμαρουσίου κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας.

 

*Για 2η φορά φέτος ο Ρόναλντ Ρος είχε τέσσερις ασίστ. Την ίδια επίδοση σημείωσε στο ματς της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

 

 

 

Ρεκόρ καριέρας ο Μαργαρίτης

 

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μετά τα ματς με την Κύμη και την Ορλαντίνα στο BCL, ήταν και πάλι ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ συνδυάζοντας την εμφάνιση του με κάποια ξεχωριστά επιτεύγματα.

 

Οι 21 πόντοι που σημείωσε συνιστούν ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan.gr Basket League. Το προηγούμενο ήταν εκείνο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος 2015-16 όταν σημείωσε 20 στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Megabolt.

 

Με τους 21 πόντους του ξεπέρασε τους 1.100 στην κατηγορία εκ των οποίων οι 1.083 είναι με τον ΠΑΟΚ. Έτσι έφτασε στην 9η θέση της σχετικής λίστας κι ως προς τα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς.

 

*Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική ο Δημήτρης Κατσίβελης είχε έξι ασίστ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην κατηγορία. Τόσες είχε και κόντρα στην Κύμη.

 

*Με τους οχτώ πόντους του ο Λάκι Τζόουνς ξεπέρασε τους 200 στην κατηγορία.

 

*Ο Ουσμάν Κρουμπάλι έχοντας 3/3 δίποντα έφτασε τα 100 εύστοχα στο ελληνικό Πρωτάθλημα μετρώντας πλέον 100/167 (59,88%). Παράλληλα με τα έξι ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 200.

 

*Την κορυφαία επίδοση του στη Stoiximan.gr Basket League με έξι ασίστ ισοφάρισε ο Κέβιν Ντίλαρντ. Την ίδια σημείωσε δύο φορές στο προπέρσινο Πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα Πατρών εκτός με τον Άρη και εντός έδρας με τα Τρίκαλα BC Aries. Φέτος είχε από τέσσερις στα ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods και την Κύμη.

 

*Σε ομαδικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ έμεινε για πρώτη φορά χωρίς τάπα.