Το 2ο HNC Coin Super Cup δικαίωσε τις προσδοκίες των φιλάθλων για διοργάνωση που θα αποτελεί την γιορτινή εκκίνηση της σεζόν για το επαγγελματικό μπάσκετ. Ο θεσμός, που δημιούργησε πριν από ένα χρόνο ο ΕΣΑΚΕ, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Πάτρας «Δημήτριος Τόφαλος» σε υποδειγματική αθλητική ατμόσφαιρα.

 

Οικογένειες, παιδιά και πραγματικοί φίλοι του μπάσκετ είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το προηγούμενο διήμερο υψηλού επιπέδου αγώνες και να βιώσουν όμορφες αθλητικές στιγμές και συγκινήσεις.

 

Ήταν η πρώτη φορά μετά από 18 μήνες που υποδεχθήκαμε κόσμο στις εξέδρες σε διοργάνωση του ΕΣΑΚΕ και ειλικρινά ευχαριστούμε θερμά το κοινό της Πάτρας για την εξαιρετική συμπεριφορά του και τον τρόπο που «αγκάλιασε» το 2ο HNC Coin Super Cup.

 

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τις τέσσερις ΚΑΕ που συμμετείχαν, τon Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ,  το Λαύριο Megabolt, την ΑΕΚ και τον Προμηθέα, ο οποίος ήταν υποδειγματικός «οικοδεσπότης».

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση: Τον Μεγάλο Χορηγό μας, HNC COIN, την «Λουξ», την μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, την «Υδρόγειο Ασφαλιστική», που μας υποστηρίζει για πολλά χρόνια και στο Πρωτάθλημα, την Top Trends η οποία μας προσέφερε την μπάλα SPALDING, το ΠΕΑΚ Πάτρας που μας φιλοξένησε και το περιοδικό All Star Basket, του χορηγού έκδοσης του Event Programme.

 

Τέλος, ξεχωριστό ευχαριστώ στον συνεργάτη του ΕΣΑΚΕ, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για τις πολύτιμες επιδείξεις Πρώτων Βοηθειών στους φιλάθλους του 2ου HNC Coin Super Cup και στους μικρούς αθλητές του Προμηθέα.