ΜΟΝΟ
-660
ΗΜΕΡΕΣ
ΑΚΟΜΑ

«Το μπάσκετ είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα»

Κατηγορία : All Star Game 2020 | 09-02-2020 

Το μήνυμα ότι το μπάσκετ είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα έστειλαν οι διοργανωτές του ΕΚΟ All Star Game 2020, που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στο Ηράκλειο. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ επισκέφτηκε το παράρτημα προστασίας παιδιού Ηρακλείου του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας περιφέρειας Κρήτης και μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

 

Στο ίδρυμα το παρών έδωσαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Σταύρος Δουβής, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο γενικός γραμματέας του ΠΣΑΚ Κώστας Αλεξανδρίδης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης και ο πρώην καλαθοσφαιριστής Γιώργος Μασλαρινός.

 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

 

Γιώργος Μαυρωτάς: «Είναι πολύ σημαντικό ο κοινωνικός ρόλος του αθλητισμού. Δεν είναι μόνο να γυμνάζεσαι, χτίζεις φιλίες και χαρακτήρα. Αυτή άλλωστε είναι και η προίκα που σ αφήνει όταν σταματήσεις».

 

Σταύρος Δουβής: « ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο αθλητισμός ενώνει και βοηθάει. Το κοινωνικό πρωτάθλημα είναι το πιο σπουδαίο. Σας συγχαίρουμε για το έργο σας».

 

Ανδρέας Γλυνιαδάκης: «Ήρθαμε στο πλαίσιο του EKO All star Game να τιμήσουμε το έργο σας, να δώσουμε στα κορίτσια την ευκαιρία να δούνε από κοντά αθλητές, που ίσως είναι και ένα έναυσμα να μυηθούν και στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το έργο που κάνει το ίδρυμα».

 

Σοφία Μαυρουδή: «Είναι μεγάλη η χαρά και θέλουμε να συνεισφέρουμε και εμείς ως WATT+VOLT και να δώσουμε ένα έναυσμα να ασχοληθούν τα παιδιά με τον αθλητισμό. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους σας. Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη ψυχής να κάνετε αυτό το έργο». Μοιράσου το:

ΤΙΤΛΟΙ ΝΕΩΝΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ, ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ EKO ALL STAR GAME 2020 ΚΑΙ
ΚΕΡΔΙΣΕ