Στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μόλις μία νίκη. Η εκκίνηση του δεύτερου όμως έφερε σε σαφώς καλύτερη κατάσταση τον Κολοσσό H Hotels Collection με τις δύο διαδοχικές επιτυχίες του, αφού μετά τον Πανιώνιο Χυμοί Viva, επιβλήθηκε και του Αμαρουσίου σε μία νίκη με ενδιαφέρουσες προεκτάσεις.
Στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα γραφτεί ο επίλογος της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αντιμετωπίσει αύριο (5/1, 17:15, ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ mateco.
Το τελευταίο από τα πέντε παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής μέρας του 2025 για τη Stoiximan GBL, θα γίνει στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης». Η Καρδίτσα Ιαπωνική θα υποδεχτεί αύριο (4/1, 20:15, ΕΡΤ3) την ΑΕΚ Betsson.
Στη Γλυφάδα θα γίνει το τέταρτο στη σειρά παιχνίδι της αυριανής (4/1) ημέρας, για τη 13η αγωνιστική με την οποία θα μπει στο 2025 η Stoiximan GBL. Ο Πανιώνιος Χυμοί Viva θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι Domino’s (19:15, ΕΡΤ Sports 1).
Προερχόμενοι από σερί ηττών, Λαύριο DHI και Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola θα αναμετρηθούν αύριο (4/1, 18:00, ΕΡΤ Sports 2) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Ένα παιχνίδι που, με τα σημερινά τουλάχιστον δεδομένα, μοιάζει πολύ σημαντικό για την «οικονομία» του Πρωταθλήματος θα γίνει αύριο (4/1, 17:00, ΕΡΤ Sports 1) στην αυγή της νέας χρονιά. Ο Κολοσσός H Hotels Collection θα υποδεχτεί το Μαρούσι.
Σε δύο γήπεδα θα γίνει το πρώτο τζάμπολ για το 2025 στη Stoiximan GBL και το πρώτο θα είναι το Nick Galis Hall. Εκεί ο Άρης Midea θα υποδεχτεί αύριο (4/1, 17:00, ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό.
Έπειτα από απουσία έξι εβδομάδων –το τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 16 Νοεμβρίου- ο Λάνγκστον Χολ επανήλθε στη σύνθεση της Καρδίτσας Ιαπωνική και μέσα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR έγινε ο 3ος ξένος πασέρ της Stoiximan GBL.
Πριν από επτά μήνες (15 Μαΐου 2024) έγινε ο πολυνίκης προπονητής του Ολυμπιακού στη Stoiximan GBL. Σήμερα (29/12), στο τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» για το 2024, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε και ο 1ος σε αγώνες, προπονητής του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.
Το τρίτο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan GBL θα γίνει αύριο στη Sunel Arena. Η ΑΕΚ Betsson θα υποδεχτεί το Περιστέρι Domino’s (8/3, 20:15, ΕΡΤ3).
Σημαντικό βαθμολογικά αλλά για διαφορετικούς λόγους είναι το παιχνίδι που θα γίνει αύριο, (8/3, 18:00, ΕΡΤ Sports 1) στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης». Η Καρδίτσα Ιαπωνική που βλέπει μπροστά της την προοπτική της τετράδας θα υποδεχτεί το Μαρούσι που μάχεται για να μείνει στη Stoiximan GBL.
Τρεις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και η 20ή αγωνιστική της Stoiximan GBL θα αρχίσει να εκτυλίσσεται από την Πάτρα, με τον πρώτο από τους τρεις αυριανούς αγώνες (8/3). Ο Προμηθέας Πάτρας Βίκος Cola θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ mateco (17:00, ΕΡΤ3).
Ο Ολυμπιακός, το ΝΒΑ, η Εθνική ομάδα και το ΕuroBasket που έρχεται. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» σε μία απολαυστική συνέντευξη στο Man to Man powered by Stoiximan.